top of page
NetworKing IT

Információbiztonság és adatvédelem

Tanácsadás

A már rendelkezésre álló eszközök és eljárások felhasználásával felmérjük a jelenlegi információvédelmi rendszerét és egy közös konzultáció során megbeszéljük a lehetőségeket, illetve a felmerülő hiányosságokat.

Információbiztonsági felmérés

A felmérés során megvizsgáljuk a megrendelő, megadott szabvány/törvény vagy vezetői elvárás szerinti, informatikai információbiztonsági állapotát a szabályozottság és működési körülmények vizsgálatával. Egy közérthető képet adunk a rendszerben feltárt hiányosságokról és a fellépő működési problémákról.

Rendszeraudit

A rendszeraudit során egy komplex információbiztonsági vizsgálatot készítünk a megrendelő igényei szerint. A felmérés kiterjedhet a megrendelő fizikai, logikai és adminisztratív működésének vizsgálatára, illetve egy külső informatikai sérülékenységvizsgálat által feltárt problémákra.

Szabályozás-dokumentáció

Szolgáltatásunk keretein belül elkészítjük a megrendelő szabályozási és dokumentációs rendszerét az MSZ ISO/IEC 27001:2014 vagy NIST szabvány, illetve az állami és önkormányzati szervek információbiztonságáról szóló 2013. évi L. törvény elvárásai szerint. Igény esetén tanúsításra vagy hatósági ellenőrzésre történő felkészítéssel.

bottom of page