top of page

Üdvözöljük!

Peter Vas

Csináljuk, megcsináljuk – legyen szó az IT szinte bármelyik részterületéről

Vállalatunk, a NetworKing IT Kft. (korábbi nevén: NetworKing Informatika Kft.) napra pontosan akkor, 2004. május 1-jén alakult meg – 100 százalékig magyar tőkével –, amikor Magyarország az Európai Unió tagja lett. Ezt az időponti egybeesést mi egyfajta szimbólumnak tekintjük: magyar vállalatként európai színvonalon kell kiszolgálnunk ügyfeleinket, akár hazai, akár multinacionális környezetben. A vállalat alapítóinak meggyőződése, hogy a cégünknél felhalmozott, egyesített szakértelem közös értéket képvisel, s e szakértelem révén igenis ki lehet emelkedni a komplex IT-megoldások szolgáltatóinak egyébként telített mezőnyéből.

Szolgáltatásaink fókuszába a rendszerintegrációt, a rendszerfelügyeletet és az információbiztonságot állítottuk, de tevékenységünk – követve ügyfeleink igényeit – értelemszerűen kiterjed az IT-outsourcingra, a helpdeskre, a katasztrófa-elhárításra, az IT-konzultációra és a kereskedelemre is. Tevékenységeink részleteit a Szolgáltatások menüpont alatt mutatjuk be, hangsúlyozva, hogy a szakmai szolgáltatási színvonalat illetően maximalisták vagyunk, nem fogadunk el kompromisszumokat.

Munkatársaink mind magasan kvalifikált szakemberek, s azon felül, hogy specialistái saját szakterületüknek, naprakész ismeretekkel rendelkeznek valamennyi kapcsolódó szolgáltatás környezetében is. Mindezt számukra a folyamatos szakmai továbbképzések teszik lehetővé, az ezeken való részvételt vállalatunk a legmesszebbmenőkig támogatja.

Vas Péter 

ügyvezető

Szolgáltatások

IT Infrastruktúra

IT infrastruktúra

Szolgáltatásaink fókuszába a rendszerintegrációt, a rendszerfelügyeletet és az információbiztonságot állítottuk, de tevékenységünk – követve ügyfeleink igényeit – értelemszerűen kiterjed az IT-outsourcingra, a helpdeskre, a katasztrófa-elhárításra, az IT-konzultációra és a kereskedelemre is.

Információbiztonság

Információbiztonság

Az információ- és adatbiztonsági szabályok felállítása, alkalmazása, és értékelése az első lépés. Ha figyelembe vesszük a ránk váró fenyegetéseket és ezekkel arányos intézkedéseket hozunk az már az a tudatos viselkedés, ami az információvédelem alapja. 

bottom of page