Információbiztonság

Az adat információt tartalmaz, az információ pedig érték. Nem csak a magánszemélyek, a vállalatok és az állami, önkormányzati szervek legértékesebb kincse az adat és az információ. A XXI. században minden felelős döntésünket jellemzően olyan adatokra alapozzuk, melyeket informatikai rendszerben tárolunk. Az évezredek óta mindenki számára természetes, hogy materiális javainkat, értékeinket illetéktelenek elől elzárva tartjuk, óvjuk minden nem várt külső behatástól, viszont az informatikai rendszerben tárolt értékeinket jellemzően nem védjük a megfelelő mértékben. A NetworKing IT szakértői elemzik, miért vált alapvetően fontossá a mindennapokban is az adatvédelem és az adatbiztonság. 

tanácsadás.png
Tanácsadás

A már rendelkezésre álló eszközök és eljárások felhasználásával felmérjük a jelenlegi információvédelmi rendszerét és egy közös konzultáció során megbeszéljük a lehetőségeket, illetve a felmerülő hiányosságokat.

információbiztonság audit.png
Információbiztonsági felmérés

A felmérés során megvizsgáljuk a megrendelő, megadott szabvány/törvény vagy vezetői elvárás szerinti, informatikai információbiztonsági állapotát a szabályozottság és működési körülmények vizsgálatával. Egy közérthető képet adunk a rendszerben feltárt hiányosságokról és a fellépő működési problémákról.

rendszeraudit.png
Rendszeraudit

A rendszeraudit során egy komplex információbiztonsági vizsgálatot készítünk a megrendelő igényei szerint. A felmérés kiterjedhet a megrendelő fizikai, logikai és adminisztratív működésének vizsgálatára, illetve egy külső informatikai sérülékenységvizsgálat által feltárt problémákra.

outsourcing.png
Szabályozás-dokumentáció

Szolgáltatásunk keretein belül elkészítjük a megrendelő szabályozási és dokumentációs rendszerét az MSZ ISO/IEC 27001:2014 vagy NIST szabvány, illetve az állami és önkormányzati szervek információbiztonságáról szóló 2013. évi L. törvény elvárásai szerint. Igény esetén tanúsításra vagy hatósági ellenőrzésre történő felkészítéssel.

 
Miben segíthetünk?
Keressen bennünket üzenetben, vagy foglaljon időpontot ingyenes online konzultációra!

Hamarosan jelentkezünk