Hardvermegoldások

A NetworKing Informatika már több éve foglalkozik HP szerverek és munkaállomások, háttértárak és mentési rendszerek forgalmazásával, támogatásával. Képzett szakembereinek nagy tapasztalattal rendelkeznek e termékek üzemeltetése terén.

A karcsúság titka

A blade szerverek legfőbb előnyeként azok karcsú kivitelét szokás emlegetni. És ez igaz is: a blade egy olyan moduláris felépítésű szerver, amelyben mindössze egy alaplap, egy processzor, memória és valamilyen összeköttetés kap helyet. A tápegységet, az aktív hűtést, az Ethernet- vagy üvegszál-csatlakozást és a háttértárat mind-mind a keret biztosítja. Így egy blade rendkívül vékony, és egy-egy vázba 10-16 ilyen szervert is be lehet illeszteni. Mindez ideális fizikai környezetet eredményez a szerverkonszolidáció során, hiszen lecsökken mind a hely-, mind pedig a szükséges tápfeszültség- és hűtési igény is. A blade-szerverek ugyanakkor erős, üzembiztos, jól skálázható és egyszerűen menedzselhető környezetet eredményeznek.

A szerverkonszolidáció logikai oldalát a virtualizációs szoftverek (Hyper-V, VMware) biztosítják. Tapasztalataink azt erősítik meg, hogy a virtualizáció alkalmazása a blade kiszolgálókkal párhuzamosan várható a következő években.

A konszolidáció folyamata azonban nem áll meg a szervereknél: a szerver után következhet az alkalmazások és operációsrendszer-platformok, a háttértárolók, valamint a mentési rendszerek konszolidációja is. Szakembereink valamennyi területen minőségi megoldásokat nyújtanak ügyfeleinknek.

Nagy megbízhatóság, kedvező áron

Üzembiztonság, hibatűrés, katasztrófa-tűrés. Az üzleti szempontból kritikus rendszerek nagy megbízhatóságú rendszereken való futtatása révén jóval kevesebb lehet a leállás és így a kiesett munkaidő is. A nagy megbízhatóságú rendszerek hardverinfrastruktúra-elemeinek, architektúrális megoldásainak feladata, hogy ezek a követelmények teljesíthetők legyenek. Mindezt természetesen, tekintettel az eltérő költségszintekre, a védendő üzleti információ értékének megfelelően kell meghatározni. Cégünk az alapszintű, az egyes szerverekbe beépített megoldásoktól egészen a 7x24 órás üzemet biztosító rendszerek kiépítéséig nagy szakértelemmel rendelkezik.

Cluster-megoldások kialakítására Microsoft- és Unix-környezetekben egyaránt vállalkozunk. A tárolórendszerek kialakításánál is kiemelt figyelmet fordítunk az üzembiztonságra és az adatbiztonságra, éppen ezért előnyben részesítjük a redundáns megoldások alkalmazását.

Nagy megbízhatóságú rendszerekre cégünk kiemelt szintű rendelkezésre állási szerződést vállal, igen kedvező árakat biztosítva ügyfeleinknek.