Hálózatok

Vezetékkel…

Napjainkban már nem csupán a nagy cégek, intézmények, de a kis- és közepes vállalatok számára is egyértelmű: zavartalan üzletmenetük elképzelhetetlen megfelelően megtervezett és megvalósított informatikai infrastruktúra nélkül. Fontos szempont... (Tovább olvasom!)

…és anélkül

Egy kifogástalanul megtervezett és megvalósított hálózatnak mindenben követnie kell a valóságos munkafolyamatokat: életszerű keretet kell szolgáltatnia a feladatvégzéshez. Hibás tehát az a szemlélet, ha egy-egy munkatársat mindenáron a székéhez... (Tovább olvasom!)

Vagy optikával?

Felhasználási környezetektől függően más és más sávszélesség-igény jelentkezik a vállalatoknál. Ott, ahol hatalmas méretű képi vagy videoinformációk átvitele a cél – például az orvosi képalkotó diagnosztika területén –, értelemszerűen előtérbe kerül a részleges... (Tovább olvasom!)

Optimalizálni a hálózatot

Adott a vállalati szintű hálózat, adott a teljes sávszélesség. Ugyanakkor több telephelyes, elosztott hálózati infrastruktúrát (LAN-t, WAN-t, heterogén hálózatokat) üzemeltető vállalatoknál arról is gondoskodni kell, hogy hatékonyan lehessen elérni a megosztott... (Tovább olvasom!)